Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Det blir fler...

Publicerad 2010-12-13 21:31:28 i Allt och inget,

ÅTTA flyttkartonger packade :)

Förresten, hörde knappt väckarklockan i morse, vilket aldrig brukar hända. Den fick ringa lääänge! Alltså gör öronpropparna sitt jobb. Jag sover bättre och de släpper inte igenom så mycket ljud. Att de inte släpper igenom så mycket ljud är kanske inte så bra i alla lägen, typ varje vardagsmorgon. Men jag sover ju gott! :)

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2010-12-14 17:53:52

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Så skönt att plugga in dem på kvällen när man lägger sig och stänga ute alla störande ljud. Jag sover så mycket bättre med öronproppar djupt insatta i öronen. Hur skönt som helst. Dock får jag ibland lite ont i öronen av propparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

Postat av: Tamara

Publicerad 2010-12-16 08:13:33

Håller med dig. Det är verkligen hur skönt som helst! I förrgår fick Kimmen väcka MIG, har aldrig hänt tidigare... ;Dessa har jag köpt: http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=242266

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela