Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

(G)rrrrrring!

Publicerad 2010-12-18 22:19:26 i Allt och inget,

Jag ligger lite efter med bloggandet p.g.a. både flytt och teknikstrul. Flytten av vår telefon fungerar inte och det kuliga är (NOT) Telia inte tar emot någon felanmälan förrän på måndag! Och sen behöver de tre arbetsdagar på sig innan de "kan" kolla upp vad det är för fel. Kul i jul eller?!?

Dubbelt så kul är att vi har både bredband och TV via Telia, men eftersom vi inte har någon telefon inkopplad kan de inte "slå på" varken TV eller bredband.
Summa summarum: 
TV - nope
bredband - nope
telefon - nope

Gillar vi Telia idag? Grrrr... 

Men hur kan jag göra inlägg utan bredband då? Har jobbdatorn med mig hem och till den har jag mobilt bredband. Inte världens snabbaste men det är ju bättre än inget.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela