Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Hälsovådliga vätskor

Publicerad 2010-12-05 22:03:55 i Husrenovering,

Ammoniak, Absolut Vodka, gin, cellulosa förtunning, lacknafta, pilsner. Dessa är några av de mer eller mindre hälsovådliga vätskor vi beblandat oss med i helgen...  

Fredag:
Jag på julfest med mitt jobb och sambon på julfest med sitt. Några skvättar vodka och pilsner för min del. För sambons del var det nog liiite mer än skvättar...

Lördag: 
Ojoj, vad ammoniak sticker i näsan. Men rent blir det! Rengjorde innerdörrarna inför målning. Hann med att spackla, slipa och grunda. Nöjd! 
På kvällen julfest i Näsby IF:s klubbstuga. Några pilsner till maten. Gott och trevligt! 

Söndag:
Jag täckmålade innerdörrar, monterade badrumsskåpens stommar och byggstädade.
Sambon gav sig i kast med trappstegen ner till källaren. Vi hade fått tips om att Cellulosa förtunning skulle vara bra att ta bort limresterna med. Det funkade väl så där. Sambon slet, skrapade och sniffade cellulosa i några timmar. Bra jobbat darling!


Den förra vardagsrumsdörren ska vi nu ha som dörr till vår klädkammare. Kanske lite originellt med en glasdörr till klädkammaren, men dörren är ju fin!


Min sniffande sambo!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela