Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ny adress

Publicerad 2010-12-18 23:09:05 i Allt och inget,

Så var vi äntligen på plats på solsidan! Det känns hur bra som helst :)
Visserligen sken inte solen vid flytten igår, istället var det snöyra och kyliga vindar. Härligt säger jag som gillar vintern!

Gårdagskvällen och idag har ägnats åt att packa upp, flytta runt, känna in, flytta runt och som sagt packa upp. Har haft full fokus på att få iordning så jag har inte tagit några bilder. Ska försöka fota lite imorgon.  

Det som slår mig är att här är så otroligt tyst och lugnt. Det gillar vi! Många av villakvarteren här har återvändsgator och det är inte många bilar som passerar här på ett dygn. Lite skillnad från hur det var i lägenheten som låg mitt inne i stan. Där var det trafik i massor...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela