Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Otekniska jag

Publicerad 2010-12-13 15:58:26 i Kök,

Har haft nåt meck med kameran så bilderna blir helkassa, men jag tror jag lyckats hitta felet nu. Eller fel och fel, det var något "reglage" som jag lyckats komma åt - tror jag. Fråga mig inte vad det var för reglage, för det har jag inte en susning om. Kör auto-funktionen, det funkar bra för mig!
När jag köpte kameran ingick det en dags fotokurs, men det erbjudandet har jag inte nyttjat ännu. Tänkte ta det till våren. Förhoppningsvis lär jag mig använda några av kamerans finesser då ;)

Här är iaf en bild på köket. Allt klart förutom en lampa under väggskåpen på höger sida. Lovar återkomma med bättre bild... Och gillar vi golvet eller gillar vi golvet?
FYRA nätter kvar i lägenheten!
FYRA flyttkartonger packade.
Man kan notera att antalet nätter i lägenheten blir mindre och mindre medan antalet packade flyttkartonger känns konstant :( Inte alls bra. Måste ta ett ryck ikväll, men jag tycker det är så sjukt tråkigt...

Kommentarer

Postat av: aabris

Publicerad 2010-12-15 16:01:41

Hej,

Vad snyggt kök! Vi har också valt applåd och funderar på ljusgrå virrvarr som bänkskiva. Ska ni ha något kakel el. dyl? Vad har ni tänkt er i så fall? Tycker att det känns svårt att kombinera kakel med virrvarr-skivan.

Postat av: tamara

Publicerad 2010-12-16 08:10:38

Hej och tack,

Vi har också varit i valet och kvalet gällande kakel. Ska vi ha kakel eller inte? Var inne på vitt kakel ett tag men igår tog vi (läs: jag) beslut att låta målaren mattlacka ytan ovanför bänkskivan eftersom det blir tåligt nog att torka av. Och dessutom lätt att "byta" mot kakel om vi skulle ångra oss... :)Jag kommer att lägga ut fler bilder framöver om du är nyfiken på hur det blev.Tamara

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela