Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ring ring

Publicerad 2010-12-22 14:22:46 i Allt och inget,

Först. Jag tar tillbaka det jag skrev om Telia häromdagen! Jag gjorde felanmälan i måndags eftersom vår telefon inte fungerade och redan på eftermiddagen ringde de upp mig för att förhöra sig om status. Idag kom en tekniker och grejade felet! Det var ett kabelbrott precis där kabeln går in i huset... Tycker det var förvånansvärt snabbt åtgärdat. Plus i kanten!

Ärligt talat har jag inte saknat TV:n ett dugg, datorn är mer mitt forum. Men sambon blir iaf glad för nu kan han kolla in Simpsons igen (enligt mig en skitserie där de mest bara skriker).

Elektrikern Dalle från Elmontören i Kristianstad AB kom förbi och lånade ut en digitalbox han hade liggandes så att vi iaf kan se de markbundna kanalerna. Snällt! Och när han ändå var på plats satte han upp lampan ovanför spegeln i badrummet.

Calle från Kvalitetsbyggen Kristianstad AB har satt upp fönsterbänkar. Specialbeställda i massivt trä så de ser lite arbetade ut och inte bara standard med fula konsoler. Nu ska jag bara måla dem också. Har som mål att det ska vara klart före midsommar... ;)

Summa summarum.
Idag har vi fått (eller ja, fakturor får vi väl för kalaset) fönsterbänkar, telefon och några TV-kanaler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela