Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

11 minuter

Publicerad 2010-11-07 19:23:32 i Trädgård,

Hyfsat snabb försäljning på Blocket idag. 11 minuter tog det att bli av med växthuset. Tricket är, som jag alltid sagt, att ha med det korta men kraftfulla ordet GRATIS i rubriken! Vi säger grattis till Angelika som var först. Efter henne var det måååånga intressenter som hörde av sig, men först till kvarn. Rättvist ska det va!

Och sambon är (super)glad. Han har aldrig gillat växthuset, eller iaf inte placeringen av det... Mig kvittar det faktiskt, saknade aldrig växthus i förra trädgården. Jag är nog ingen storodlare, gillar perenner bäst!

Kommentarer

Postat av: Helen

Publicerad 2010-11-08 21:16:09

Jasså, ni gjorde er av med växthuset. Jag håller med om att placeingen inte var riktigt bra men jag hade ändå behållt det.

Fast ni har lite för många projekt för att hinna med nåt växthus de närmsta åren tror jag. Blir kul att komma och hälsa på er när det nu har hänt så mycket med huset. Hoppas Kimmen inte fick så ont i huvet.

Hälsn Helen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela