Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Aj som fan!

Publicerad 2010-11-04 20:44:58 i Husrenovering,

Man ska väl inte svära, men idag var det faktiskt berättigat... Ja, inte för mig då, men för sambon.

1. När vi kom till huset idag höll snickarna på att ta bort balkongdörren ut mot gatusidan eftersom vi ska ha ett vanligt fönster där istället. Grabbarna (Peter, Stefan och Calle från Kvalitetsbyggen Kristianstad AB) vet verkligen vad de gör men nog såg det lite "instabilt" ut trots att de var tre stycken.

2. Med anledning av instabiliteten undrade sambon om han kunde hjälpa till. - "Jajamän, det går bra" säger förste snickarmästare Peter. Det är bara lite jobb med kofoten kvar, sen är fönstret väck. 

3. Men hoppla, här slant visst snickarmästaren med kofoten. Rätt i huvudet på sambon! Aj aj aj, det var illa. Tur nog uppstod inget blodvite så det var ok att skratta :)

4. Fönstret är urtaget och sambon är än en gång nöjd med sin renoveringsinsats.

Kommentarer

Postat av: Conny Jonsson

Publicerad 2010-11-10 16:28:33

Ha ha ha håll dig undan,Tjocke Jocke!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela