Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

For till stoorschtaaaan

Publicerad 2010-11-10 19:29:09 i Husrenovering,

Norrländska! Betyder att jag varit på utflykt (läs: jobbresa) till Stockholm i två dagar. Ibland är det kul att komma iväg men hemma är ändå alltid bäst! ♥ 

Som sagt, kul att komma hem. Mindre kul var de tre fakturorna som kommit. Det var räkningar för fjärrvärmen, elektrikern och köket. Inte de billigaste fakturorna, men ja, det är väl bara att hosta upp kosingen och se glad ut! 

Hann också en sväng förbi huset innan det blev mörkt. Jag var så nyfiken på att se det nyslipade parkettgolvet. Det blev hur snyggt som helst, man kan nästan tro att den är nylagd! Hade ingen kamera med, men ska ta några bilder imorgon.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela