Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Lapskojs

Publicerad 2010-11-11 21:03:18 i Allt och inget,

Det är väl gott? Jag gillar det och tänk om vi får det på lördag! Lapskojs är väl inte den mest vanliga festmaten, men vi ska ju på lappfest i Karlskrona, så helt omöjligt är det inte. Festen är vad jag förstår en tradition, men för mig är det första gången. Varför sambon har en stående inbjudan kan tyckas lite märkligt, det är väl inte så mycket "jag är lapp och jag har mina renar..." över honom. Men jag som är uppvuxen i Norrland kvalar ju lätt in! Ska bli kul.

Vi har bokat en weekend på Statt i Karlskrona. Mys med två nätter på hotell! Några besök hos sambons gamla vänner från handbollstiden ska vi också hinna med.  

PS Googla lapskojs och välj att se Bilder. Måste säga att det ser lite äckligt ut, men gott är det i vilket fall!

Kommentarer

Postat av: AnnCi

Publicerad 2010-11-22 19:20:42

lapskojs är skitgott! Var solklar favvo när man var ett barnsben!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela