Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ljus i vårt hus

Publicerad 2010-11-25 18:30:56 i Kök,

Några av stommarna har kommit på plats i köket och nu kan man väl ana (iaf om man kisar...) hur det kommer att bli när det blir färdigt. Jag toklängtar tills bänkskivan är på plats. Virrvarr ljusgrå! :) 

Idag fick vi också ljus i vårt hus eftersom all el nu är dragen på bottenvåningen. Se så fint det lyser ovanför fönstret! Här kommer man att må bra när man diskar och samtidigt kollar ut över ägorna.

Den observante kanske undrar varför vi har ett minielement under fönstret till höger? Det blev en liten miss här men rörmokaren ska byta till ett element i rätt mått.  

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2011-02-08 13:27:25

vad fint kök ni verkar ha fått er! Hittade hit efter lite googlande på virrvarr som vi funderar på. Har du någon koll på vad ni betalde för skivan per meter?

Postat av: tamara

Publicerad 2011-02-08 21:29:29

Tack för din kommentar! Ja, vi gillar verkligen köket, framförallt det rutiga golvet och bänkskivan. Hade funderingar på den mörkgrå Virrvarr först, men ångrar inte att vi tog den ljusgrå. Den är fräsch!Vi betalade ungefär 8.000 för två bänkskivor (2,5 m och 1,6 m), vask (Intra Horizon HZ815) och underlimning. Om jag inte minns fel kostade bänkskivan 1.300 kr löpmeter+moms. Men vi har extra djup bänkskiva, 70 cm, och det drar upp priset en del. Jag har lagt ut ett nytt inlägg idag (Gult är inte fult) där du ser en bättre bild av köket...Lycka till med ert nya kök!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela