Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Regn och rusk

Publicerad 2010-11-19 20:14:29 i Allt och inget,

Dagens plan var att räfsa klart gräsmattan. Det är ju snart vinter ju! Men icke, det ville sig inte eftersom regnet har pissat ner hela dagen :( Typisk att vädret är emot en när jag väl samlat kraft och energi. Nåja, helgen har ju bara börjat, så det finns väl tid än. Tog ändå en sväng förbi huset för att kolla om hantverkarna gjort nåt spännande. Målarna var där och rollade för glatta livet och snickarna hade bl.a. satt upp skjutdörrspartiet till garderoben i hallen. Det blev finfint!

På måndag kommer rörmokaren och lägger resterande avloppsrör i källaren samt monterar element på bottenvåningen. Ska bli härligt med "riktig" värme och inte bara byggfläktsvärme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela