Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Rött är sött

Publicerad 2010-11-23 14:58:20 i Allt och inget,

Jag har alltid gillat det klassiska Elefanttyget av Estrid Ericson. Och senaste åren har tyget setts överallt i inredningstidningar och på bloggar. Men det är först nu jag fått tummen ur...    

Vill ju allra, allra helst ha en (eller två) fåtölj 336, formgiven av Josef Frank, i rött eller brunt Elefanttyg. Grym fåtölj! Ett aber bara. Min plånbok och priset är inte kompatibelt. Men som en förjulklapp till mig själv shoppade jag ändå loss på Svenskt Tenn idag. 

Vad det bidde? Det bidde en svart väska och en meter tyg. Tyget ska jag klä en fotpall med och sen tänkte jag sy en kudde av tyget som blir över. Fåtöljsubstitut som kan funka ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela