Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

29 min blankt

Publicerad 2010-09-23 21:37:44 i Allt och inget,

Har precis gjort något jag inte gjort på cirkus 6-7 år och det är är LÖPTRÄNAT. Smaka på ordet. Låter det inte atletiskt och superhurtigt? Det tycker jag! Visserligen tränar jag lite på gymmet och springer på löpbandet någon enstaka gång, men det är inte alls samma sak som att springa utomhus. 

Satt i favoritfåtöljen och kollade på Biggest Loser och tänkte att kan dom så kan jag! Sagt och gjort, jag planerade en runda i huvudet och sen på med dojjorna och ut i friska luften. Har ingen aning om hur långt jag sprang men det tog exakt 29 minuter i hyfsat tempo (om jag får säga det själv...). Känner redan att det kommer att bli träningsvärk imorgon. Skönt, det ska kännas att man LÖPTRÄNAT ;)

En gång är ju ingen gång, så nu får jag se till att detta blir en vana. Öhh, vi får väl se. Men det var faktiskt riktigt skönt att bli så trött! Förhoppningsvis händer det fler gånger!


Löptränardojjorna

Kommentarer

Postat av: Milo

Publicerad 2010-10-12 21:32:52

Bra jobbat Tammie! Jag skulle behöva lite av den insikten, troligen så skulle 9 minter kännas som dina 29. SNYGGT!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela