Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bygglovet beviljat

Publicerad 2010-09-17 14:53:22 i Husrenovering,

Tvättar idag. Fem trappor ner, fem trappor upp medan tvättmaskinen körs, fem trappor ner igen, fem trappor upp. Så håller det på! Det blir ett himla rännande. Bra motion dock, eftersom jag tar trapporna istället för hissen. Eller ja, nu ljuger jag lite. Jag tar trapporna ibland, kanske två av fem gånger. Det är väl ändå rätt bra???

I alla fall. Passerade brevlådan på väg upp från tvättstugan och som vanligt var det mest reklam. Men idag även nåt kul! Vår bygglovsansökan för takändringen (från "platt" tak till sadeltak) på utbyggnaden har beviljats. Snabba ryck som vanligt när det gäller Kristianstad Kommun. Det tog bara fyra veckor. Gott! (OBS - inte ironi, kommunen har verkligen skött sig sedan vi flyttade hit) 

Nu är det alltså bara den lilla "obetydliga" detaljen med hur mycket det kostar kvar. Har fått pris av en firma och väntar på svar från en annan. Om Firma Två har ett pris liknande Firma Ett behåller vi nog det platta taket och intalar oss att det är skitsnyggt! Eller nåt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela