Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Fågelmat

Publicerad 2010-09-11 16:38:24 i Allt och inget,

Igår hade jag besök av kompis H och goe lille sonen J. De kom vid lunchtid och eftersom vi alla var hungirga började vi med ett Happy Meal på den stora hamburgerkedjan som börjar med Mc och slutar med Donald's. Maten där är verkligen överskattad! Visst, jag kan känna mig sugen på det, men efter typ tre tuggor undrar jag alltid varför jag äter där. Nåja, lille J verkade gilla det. Kanske inte maten så mycket, men iaf presenten han fick till sitt Happy Meal.

Mätta och belåtna(?) gick vi vidare till fågelburarna i Tivoliparken. Här finns bl.a. påfåglar, gäss, undulater och hönor. Precis när vi var där var det dags för personalen att ge fåglarna mat. Visste du att de matar hönorna med russin? Hönorna var helt vilda efter russinen i russinförpackningen. Lille J fick erbjudande om att ta hem en höna att ha i sängen, men han avböjde. Han trodde inte att hans Pokemonfigurer skulle gilla sällskapet... :)

Man ska äta och fika mycket när man är på utflykt. Det tycker iaf jag! Så efter turen till Tivoliparken blev det fika. För H och jag blev det kaffe och mumsiga vaniljhjärtan. Calippo Cola till lille J.

Har man väl börjat äta skitmat blir det lätt att man fortsätter. Det blev pizza på kvällen. Åt halva, sen var jag "nöjd". Blä, det kändes verkligen inte bra att ha ätit så mycket skit på en dag.

Jag kände mig kass redan igår och idag har jag legat i sängen hela dagen, ligger där just nu faktiskt. Är tokförkyld och har troligen feber också. J-a skit! Och vi som planerat en tur till Malmö för att köpa kakel o klinker :(


Kommentarer

Postat av: H

Publicerad 2010-09-13 21:43:15

Hej!

Ja vad mysigt vi hade det. Bilden på J blev ju bra!

Är du bättre nu?

Tänkte på allt ni har att ta itu med, och skäms lite för att säga att jag är glad att det inte är jag som ska fixa detta hus. Jag tror att det kommer att bli bra men det är mycket att göra helt klart!!

Postat av: H

Publicerad 2010-09-13 21:46:14

Förresten varför finns det reklam för Viktväktarna på detta blogginlägg? Är det nåt tecken???/H

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela