Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Grönt är skönt

Publicerad 2010-09-03 10:51:59 i Husrenovering,

Man hittar väl alltid mer eller mindre värdefulla "skatter" när man river i ett gammalt hus. Vissa skatter vill jag inte ens visa här, så sunkiga är de. Men i sovrummet hittade syster och jag, vad vi tror är, ursprungstapeten. Vacker, grön och blommig! Skulle absolut kunna tänka mig den som fondvägg bakom sänggaveln, men den idén tror jag inte går igenom hos sambon. Han vill nog hellre ha tapeten Colette från Sandbergs Tyg & Tapet.

Tror också någon vill ge oss ett tecken på att vi valt rätt hus. Bakom en väggpanel i källaren hittade vi en symbol över Kärnan i Helsingborg. Helsingborg är ju staden vi bodde i innan vi flyttade till Kristianstad. Kanske inte så mycket till tecken, men det gjorde i alla fall att vi kände oss lite mer som hemma... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela