Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Helsingborgsvisit

Publicerad 2010-09-23 21:59:19 i Allt och inget,

Det blir gamla hemstaden Helsingborg i helgen. Sambon till en av mina allra bästa kompisar, A, fyller 50 så det blir partaj! Jag åker till Hbg redan imorgon på morgonen. Ska ta en tripp till det nyrenoverade gigantiskt stora (enligt reklamen) IKEA-varuhuset på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag jobba mina timmar på kontoret i Helsingborg. Ska bli kul att träffa mina gamla kollegor. Eller ja, vi är ju fortfarande kollegor, men vi sitter inte på samma kontor längre.

Ska umgås och sova hos H imorgon. Hemtrevligt och mysigt ska det bli! :) Kanske hinner jag också åka och hälsa på mina gamla grannar i radhusen.

Vad ska sambon göra då? Han ska till Lysekil och coacha sina småpojkar (födda -93) i JSM i handboll.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela