Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Kan Zumba va nåt?

Publicerad 2010-09-27 20:30:37 i Allt och inget,

Har både läst och sett mycket reklam om den nya träningsformen Zumba. Tänkte testa det imorgon. Spännande!Så här står det att läsa om det: Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätade Beto ihop sina latinska favoritrytmer med glödheta danssteg som hans elever älskade - Zumba Fitness® var fött! Med tanke på att jag har rytmen i blodet kommer det troligen att gå som en dans... Yeh, not!

Annars då? Ja, helgen i Helsingborg var härlig. Hann med att träffa många kompisar. Var bl.a. och träffade mina gamla grannar. Favvegrannen Åsas trädgård hade blivit såååå fin. Jag är så avis! Men vår trädgård kommer säkert också att bli fin - en dag ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela