Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Rivningsdag

Publicerad 2010-09-04 19:29:27 i Trädgård,

Idag har vi varit flitiga och jobbat i källaren, både sambon och jag. En klapp på axeln till oss båda!
Vi har rivit ner väggpaneler/gipsskivor i det blivande förrådet, skivorna i taket i "gillestugan" och all panel i källartrappan. 

Förra ägarna var duktiga på att sätta panel/gips på typ ALLA väggar i källaren :( Men måste säga att det är förhållandevis torrt under, det beror nog på att de reglat upp bakom panelen så att luften fått möjlighet att cirkulera. Det tackar vi för!  

Vi har också invigt våra nya rottingstolar (i äkta plast) från IKEA. Tanken är att stolarna ska stå under äppelträden i vår framtida, frodiga, gröna, perfekta och vältrimmade trädgård. Yeah! Som ni ser på bilden har vi en bit kvar innan vi når den trädgårdsstandarden...

Här får ni en bild på mig också. Sambon tyckte, för balansens skull, att det skulle vara en bild där jag sitter och vilar.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela