Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Torrt och fint!

Publicerad 2010-09-15 15:31:04 i Husrenovering,

Häromdagen sa sambon: Om du hade 200.000 att köpa bil för skulle du utan problem kunna lägga 130.000 på krockkuddar, bilbälten och försäkringar. Och en "kommer-aldrig-att-krocka-garanti". Resterande pengar skulle du lägga på själva bilen... Och ja, det stämmer nog allt. Vill gärna ha både hängslen och livrem.

Enligt säljaren har det varit en läcka i taket på utbyggnaden, bevis för det gick att se i vardagsrumstaket där det var lite missfärgningar. "Jodå, allt är fixat, det är hur torrt som helst under" sa säljaren. Men eftersom jag vill ha dubbla garantier och vara RIKTIGT säker var det kanske inte så konstigt att jag bad snickarna öppna innertaket och kolla så att det verkligen var torrt under. Och jo, visst var det "hur torrt som helst". Ja, ja, man kan ju aldrig veta. En säljare är ju alltid en säljare och i detta fall av ett hus med friskrivningsklausul... ;)

PS. Det är inte jag som skrivit på väggen, det är Herr Förstasnickare som meddelar Yngre Herr Andrasnickare. Jag skulle ALDRIG särskrivit altandörr. Bara så du vet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela