Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Vilket uttryck!

Publicerad 2011-12-18 11:39:03 i Allt och inget,

Snart är det julafton och jag har inte köpt en enda julklapp - än... Som det kan bli!

Som julklapp till mig själv önskar jag mig en vit jul med snö och härliga minusgrader. Eftersom julafton ska firas i Skellefteå ser det hyfsat lovande ut att jag får min önskade julklapp. Iaf om jag kollar prognosen hos SMHI.


Egentligen borde jag inte skriva det här, eftersom jag då avslöjar en av systers julklappar. Men skit samma... Jag blev så glad för att jag vann en fin-fin tavla till min syster på bloggen knaada.com. Tack Sofia för vinsten! Blir du glad nu syster? Det hade jag blivit ;) 


Du vet Ernst? Han har många hittepå-ord/uttryck. I en kvällstidning fick han frågan:
- Vad ska du göra i helgen?
- I helgen ska jag bara sitta och tokglo.

Hur bra är inte det uttrycket? Jag tyckte det låter både sunt och behagligt så det är vad jag ska göra resten av dagen - tokglo!Kommentarer

Postat av: Sofia - Hildas hem

Publicerad 2011-12-18 20:14:56

Att sitta och tokglo tycker jag är ett jättebra uttryck! :)Du frågade i min blogg om frimärksfatet, det köpte jag i befintligt skick på loppis, det är alltså någon annan flitig själ som pysslat med frimärkena. Jag tycker du ska rota fram dina gamla frimärken och göra dig ett fat du också :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela