Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Semester

Publicerad 2011-06-12 21:55:39 i Allt och inget,

"Sällskapet Bengtsson till incheckningen, sällskapet Bengtsson vänligen kom till incheckningen...". Det meddelandet mötte oss på Sturups långtidsparkering för drygt en vecka sedan. Sällskapet Bengtsson - det var vi det och anledningen till utropet var helt enkelt att vi var sena till incheckningen av avgången som skulle ta oss till Side i Turkiet. 

Jag tycker om att ha koll på läget och vara ute i god tid, men när det är resedags så händer det något med mig. Jag kommer ofta i sista sekunden oavsett om det är resa med tåg eller flyg. Hittills har jag aldrig missat någon avgång, men det lär väl komma och då får jag helt enkelt skylla mig själv.

Det var alltså nära att det inte blev någon Turkiet-resa, men vi hann med flyget och kom välbehållna ner till solen och värmen. Vi reste med Solresor och bodde på hotellet Diamond Beach och det var all inclusive-premiär för både mig och sambon. Jag var skeptisk till all inclusive men måste erkänna att det var otroligt bekvämt, och dessutom var all mat fantastiskt god. Kan varmt rekommendera både resmål och hotell!Bild 1: Sambons fyra måste-ha-grejor. All inclusive armbandet, kaffe, snus och sololja. Fast sololjan tvingade jag mer eller mindre honom att kladda på sig. Vad är det med killar och sololja!?!?
Bild 2: Vi tog lokalbussen för att se en delfinshow på Sealanya. Showen var bra, men den var lite väl kort...
Bild 3: Kulturella var vi också en dag minsann! Vi stannade en hel timme(!) i Side gamla stad. Mycket pelare och kolonner. Har man sett en har man sett alla liksom.
Bild 4: Jag softar vid den lilla poolen där det alltid var lugnt och skönt (läs: folktomt). Troligtvis för att lilla poolen låg alldeles för långt (typ 100 m) från all inclusive-baren... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela