Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Pappersåtervinning

Publicerad 2011-06-29 22:35:51 i Trädgård,

Måndag kväll, tisdag kväll och onsdag kväll har ägnats åt ogräsrensning, grävande och fix vid vår kulle bakom garaget. Kullen där jag vill ha ängsblommor och sambon delar av sin tipspromenad...

Jag har hunnit en bra bit, men det är inte omöjligt att även torsdag kväll går åt innan det är klart. Och då är jag bara klar med "gången" runt kullen... Suck, ting tar tid!

Nåväl! Allt ogräs (där var asmycket) är rensat. Nu är gamla dagstidningar, markväv, täckbark och kantsten utlagt runt kullen. Jag valde täckbark som underlag, eftersom det förhoppningsvis tar död på den stora mängden kirskål och åkervinda (vackert men jobbigt ogräs). Ett tjockt lager täckbark blir det. Här chansar vi inte!

Hålet i planket då? Ja, stängslet i förgrunden är vårt och det är inte så sexigt, men underhållsfritt. Det varken underhållsfria eller underhållna planket/vindskyddet tillhör grannen. Inte snyggt, men det är som det är. Förhoppningsvis kommer alla ängsblommor att täcka för. Eller kanske en av sambons tipsrundeskyltar...Kommentarer

Postat av: helen

Publicerad 2011-06-30 19:45:21

Ni har fått det så fint! Fått och fått föresten, ni har gjort det fint! Gillar speciellt före och efter bilderna du tar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela