Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Det håller på att hända igen!

Publicerad 2011-03-21 19:37:23 i Allt och inget,

Ett WOW-vrål och några jämfotahopp blev det när sambon öppnade posten i eftermiddags! 

Han fick ett vadderat kuvert med texten "Grattis i förskott!" på. Och förskott kan man väl säga att det är eftersom hans födelsedag är i slutet av maj. Min syster, som för övrigt fyller år samma dag som sambon, hade skickat honom ett paket. Gulligt!

Det håller på att hända igen står det på Skellefteå AIK t-shirten som var i kuvertet. På tröjan står det dessutom 1978 och 2011. 1978 för året då laget blev svenska mästare och nu kan det alltså hända igen. Vi håller tummarna! 

Tröjan, som sitter som en smäck, har sambon haft på sig sedan han öppnade kuvertet. "Den bästa present jag någonsin fått" sa han till mig innan han stack iväg för att träna sina handbollskillar... ♥

Kommentarer

Postat av: Milo

Publicerad 2011-03-22 04:27:44

En sånn vill jag också ha!!

Helt rätt!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela