Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Propellerplan

Publicerad 2011-03-18 20:32:55 i Allt och inget,

Märkligt hur man kan ändra sin smak/stil! I förra huset var allt (nästan) vitt och jag trivdes verkligen med det, men nu känner jag att jag vill ha in mer färg. Så man blir glad lixom! Men den vita basen på väggar den hänger nog med ett tag till. En fondvägg i sovrummet då? Ja, kanske. Det är nog enda stället där jag kan tänka mig smacka upp något annat än vitt.

Orange är en färg som inte funnits i tankarna tidigare, men det är ju en härlig färg! Har köpt några småprylar i orange som är roliga. Kanske lite töntvarningvindflöjeln Allsång från IKEA i form av ett flygplan, men jag tycker den är cool! Dessutom behövs det inte mycket vind för att den ska "flyga"... 

Och sugproppshängarna, de är oxå kul. Tyvärr ramlar de ner efter typ fem minuter, men det är kul så länge det varar, eller? Inköpta på Notre Dame i Köpenhamn. En favoritaffär som jag aldrig missar när jag är i Köpenhamn. Men deras hemsida är usel!

Näe nu får det bli TV4-sport och slutspelshockey.
GO SKELLEFTEÅ
GO! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela