Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Gömda skatter

Publicerad 2011-03-27 22:41:03 i Trädgård,

Det kommer att bli mycket trädgård framöver. Tänkte bara förbereda dig på knoppar, kvistar, växter, krukor och diverse annat trädgårdsblajjande. Bara så du vet! För det är sååå kul att vara med trädgård igen och att jag dessutom ha orken att göra något i den är ännu bättre! De två senaste somrarna blev ju spolierade av operationer och noll kraft/ork.

Saknaden har varit stor och det är kanske därför jag går igång på minst lilla lök eller knopp som jag hittar :)

Idag slaktade vi sista äppelträdet och klippte, röjde och rensade bland våra vildvuxna buskar. Inte så kul jobb kanske, men lyckan var stor när jag räfsade undan löv och barr under buskarna och hittade massor med lökar, Alunrot, Hasselört och andra fina skuggväxter. Hade inte en susning om att det fanns så mycket under allt "bråte" :) Det som göms... 

Hur som helst lyckades vi fylla en hel container med grenar och kvistar. Bra jobbat av oss! Fast ska jag vara ärlig var det mest jag som jobbade eftersom sambon kände sig liiiite svag idag. Anledningen? Jo, vi hade en mycket trevlig kväll igår då några av sambons kollegor var här på middag. Och av någon anledning tog kvällens aktiviteter hårdare på sambon än på mig ;)

Tack för en lyckad kväll Ingrid, Hélén och Christel med respektive! 
Nästa gång spöar vi tanter skiten ur er (gamla) gubbar!

Kommentarer

Postat av: kagan

Publicerad 2011-03-28 07:55:25

Trädäcket blir grymt! Ser fram emot grillning där med erat "mörnings verktyg" som ja inte har. Våra äppelträd frågade också efter dig Tamara...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela