Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Regelverk

Publicerad 2011-03-23 20:41:04 i Trädgård,

Mycket maskinbilder (eller säger man motorbilder?) blir det... 

Men de har gjort sitt jobb, både maskinerna och gubbarna som rattar dem. Bl.a. har vi nu en paddad uppfart (översta bilden). Saknas gör kvartsiten, men den lägger de på sist av allt.

På nedre bilden ser du de förberedda ytorna för pergola och singelgångar vilket gör att man nu börjar ana strukturen i trädgården :) Det ser kanske ut att bli mycket singel och lite trädgård, men trädäcket kommer att gå ända ut till brädorna som ligger på marken. Pergolan hamnar vid den rektangulära ytan längst bort i trädgården. När jag fixat lite (typ under några år) kommer plattor, växter och krukor göra detta till en inspirerande trädgård. Det är iaf planen! 

På nedersta bilden är det översta etaget av trädäcket uppreglat och klart. Det känns riktigt bra detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela