Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Russinfia

Publicerad 2011-03-09 18:30:40 i Trädgård,

Tog några bilder på mig själv i eftermiddags för jobbets räkning men det var j-r vad ALLT syns när man tar kort i dagsljus. Man är en liten russinfia minsann! Därför hade det varit kul att kunna (mycket) mer om bildhantering och framförallt kul att få lära sig hur man "tar bort" diverse skavanker. Det hade varit riktigt, riktigt bra... :)

Fast å andra sidan, tanten på Solsidan blir ju tant på riktigt om bara några år och då är det väl lika bra att erfarenhetsrynkorna syns redan nu. Så tänker jag! 

Ikväll ska jag ta nattåget till Stockholm. Möte med jobbet i Solna imorgon. Det kommer inte att bli lätt. Att hålla mig vaken alltså. Tåget går inte förrän 23:08 och då brukar ju jag ha somnat för länge sedan. Får väl se om jag lyckas hålla mig uppe... 
 

Favoritattiraljer i trädgården: Min blåa Helly Hansen-jacka, mina Tretorn-stövlar och favoritsekatören från Gardena. Tretornstövlarna syns inte på bilden, men de är på plats. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela