Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Slakt

Publicerad 2011-03-06 17:12:06 i Allt och inget,


Först Vasaloppet och sen blev det trädgården. Har beskurit två äppelträd idag, eller ska vi säga "slaktat"? Vågar inte lägga ut en bild på hur träden ser ut nu, för då får jag väl proffsbeskäraren Helen efter mig, och det vill jag inte... Helen. När du kommer hit nästa gång kan du väl ljuga och säga: "Jomen, det blev väl bra!"

Efter nästan en hel dag i trädgåden är det nu näsfräs, feber och förkylning för hela slanten. Sicken vekling man är - tål nog inte den friska luften :(

Så det blir soffläge resten av kvällen! Solsidan på TV4 och kommissarie Zen på SVT1 efter det. Zen, brittisk deckarserie när den är som bäst.  

Kommentarer

Postat av: Helen

Publicerad 2011-03-06 19:57:43

Hahha! Jag måste få se en bild, och sen ska jag säga att det blev sååå fint!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela