Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Träningsvärk

Publicerad 2011-03-20 10:33:28 i Allt och inget,

Har en grym träningsvärk idag. Härligt! Var på ett nytt pass i fredags, IntervallFlexF&S. Enkla men funktionella rörelser som uppenbarligen "tog" ;) Det är typ andra gången jag får grym träningsvärk av ett gruppträningspass här i Kristianstad. Och då är jag inte ens vältränad. Ja, ni som fattar fattar...

Idag kan man ana solen mellan molnen och jag hoppas verkligen att solen orkar titta fram lite senare. För då blir det en tur på "ägorna" igen. Kanske klippa lite äppelträd... Men viktigast idag är ända Skellefteå AIK - Linköpings HC i SKellefteå Kraft Arena 16:00! Då är vi bänkade både jag och sambon. Ja, inte på plats, men väl i TV-soffan.

GO SKELLEFTEÅ!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela