Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Solljus blir till energi

Publicerad 2011-03-13 19:31:50 i Allt och inget,

Igår var vi på ett av mina favoritställen vad gäller inspiration. Vï tog en utflykt till IKEA i Älmhult. Det som var en trevlig lördagsutflykt för mig var ett straff för sambon...

När vi satt och käkade i restaurangen frågade jag sambon vilken avdelning han tyckte minst illa om. Eller rättare sagt, i vilken avdelning han skulle kunna tänka sig att vara i mer än 34 sekunder. *tänk*, tugga köttbulle, *tänk*
-Ja, det skulle väl vara avdelningen vid utgången. Där man köper korv o sånt. 
Mycket oväntat svar – not! ;)

Men samon hittade iaf en lampa som han blev lite kär i. En solcellslampa, i "golvmodell", som vi ska ha på vårt trädäck (som de ännu inte börjat på trots att de lovat *surar*). Solvinden heter lampan. Den är cool och har t.o.m. en läslampa på undersidan för extra ljus.


1. Solvinden golvlampa. Bild från IKEA.
2. Ja, inte världens bästa bild direkt, men så här fint lyser den. Den gula "slangen" är förberedelse för el till vårt förråd/garage.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela