Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ampel

Publicerad 2011-05-29 19:47:30 i Trädgård,

Var tvungen (jo, jag var faktiskt det) att ta en runda till handelsträdgården Solhaga Garden igår. Där var otroligt mycket folk och värsta kaoset på parkeringen. Några bilister (såna som inte orkar gå mer är två meter) hade parkerat helt galet så de andra bilarna knappt kom ut från parkeringen. Men vad gör väl det, viktigast var väl att de slapp gå mer än nödvändigt... (ironi)

Väl inne i butiken stötte jag på nästa kaos. Det verkar vara ampelår i år för typ alla var vid sommarblomsamplarna och vred och vände. "Ska vi ta denna, eller denna?" "Vad tycker du?". Var kommer alla människor ifrån? Och vad är det med blomsteramplar som är så fascinerande? Jag fattar det inte.

Själv kom jag hem med vit rudbeckia (Alba), stjärnflocka (Moulin Rouge) och en vitbrokig benved. Fina plantor som inte alls passar i ampel...

Slutsats:
Man ska inte shoppa på helgen. Så är det bara! Fredagskvällar är och förblir min bästa shoppingkväll. Lite folk och gott om plats. Passar mig som hand i handske...


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela