Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Berlin på cykel

Publicerad 2011-05-16 11:26:57 i Allt och inget,

Fyra dagar i Berlin med sambons mor, sambons fem syskon med respektive. Totti 13 personer med olika viljor och olika intressen. Såklart svårt att hitta något som passar alla...

Så vad göra? Dag 1, som i mitt tycke visade sig bli bästa dagen, tog några av oss en guidad tur på cykel med Fat Bike Tours (All-In-One Tour). Turen tog fem(!) timmar och jag rekommenderar den verkligen. Checkpoint Charlie, Berlinmuren, Hitlers bunker, Brandenburger Tor och Potsdamer Platz var några av stoppen på turen.

Rött ljus, gågator, bussgator, folksamlingar och höga trottoarkanter hindrade inte vår guide, Tam, som var en klippa! Kunnig, pedagogisk och rolig. En toppendag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela