Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Cirkelformen

Publicerad 2011-05-29 19:10:34 i Trädgård,

Jag gillar prickar, cirklar och runda former både i inredning och trädgård. Tycker det blir en fin konstrast mot alla räta vinklar som finns typ överallt. Så i helgen blev det därför ytterligare några rabatter med kullersten som kantstöd. Så fort kantstenen är på plats ser det ordnat ut på något sätt. Detta trots att vi knappt har några växter i rabatterna. Så det är väl rabattkanter vi kollar in resten av sommaren... 

Idag har vi sått i rabatten där växthuset (som såldes på Blocket) tidigare stod. Denna rabatt får vara kvar trots sin "kantighet" eftersom rabattkanten redan är fix och klar. Kanten är grunden från växthuset och det känns som ett jätteprojekt att ta bort den. Med tanke på att det finns andra projekt att ta tag i får detta vara kvar!

Jag är ingen odlare men det ska bli kul att se om det blir något ätbart av det vi sått eller om mördarsniglarna tar allt. Morötter, rädisor, ruccola och ärtor såddes idag.  

PS Sambon har precis varit och handlat. Denna gång blev det rätt! Fullkornsvälling för vuxna... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela