Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Andra gången

Publicerad 2011-11-28 20:42:29 i Trädgård,

Igår var jag på ett sååå mysigt ställe! Där bjöds på bl.a. glögg, pepparkakor och hembakta lussebullar med vit choklad i. Mumsigt värre! Stället där detta gofika bjöds på var i Lugnet, bloggerskan Marinas urmysiga orangeri.

Marina hade bjudit in till bloggträff och på den var även Karin och Anna-Karin. Det var andra gången jag träffade dessa härliga tjejer!

Jag hade inte kameran med mig (glömde den så klart men om du tjuvkikar in på Marinas eller Anna-Karins bloggar får du se fina bilder). Visst är det fint? Jag är mäkta imponerad över hur fint Marina har fått till det. Både Lugnet och i trädgården var supercharmig.

Tack snälla tjejer för en trevlig eftermiddag. Och ett extra tack till dig Marina som ordnat allt så fint! :)


Gjorde ett gäng (eller ja, tre stycken) blomsterarrangemang inför första advent, varav Marina fick en. Lite pyntigt tycker sambon att vi ska ha det inför jul...

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2011-11-29 19:01:23

Tack själv för att du ville komma. Det var jättemysigt att träffas igen och jag är glad att kunna få användning för Lugnet även under denna tid.Ha det bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela