Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Lördagsmys

Publicerad 2011-11-19 15:53:11 i Allt och inget,

Nu är jag mig väl unt lite lördagsmys tycker jag. Har putsat fönsterna och efter en sådan urtråkig hushållssyssla är man absolut värd godis. Det behöver inte vara många bitar, det räcker gott med bitarna som blev över från fredagsmyset igår ;)

Tänker lägga mig i soffan o softa med en tidning, dricka te, käka praliner och pilla naveln. Och så klart lyssna på Whitesnake! Måste ju ladda för konserten på Kristanstad Arena ikväll. Häpp! 
 

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-11-19 16:32:29

Whitesnake, minsann! Det blir nog fett ös!

Fast slappa på soffan är inte så himla dumt det heller.Vad duktig du är som har putsat fönster; det borde vi också göra... Vore rätt skönt att ha rena glasrutor när det är dags att adventspynta nästa helg.Rock on tonight!

/Anna-Karin

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2011-11-19 23:19:54

Ja först flitig sedan lite vila och där på en toppen kväll med Whitesnake...måste bara vara en toppen lördag på alla plan.

Rock'n'roll!

Kram Sussi

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-20 11:06:56

Hoppas att konserten igår var kanon och att du hade riktigt kul.Ha en skön söndag. Kram!

Postat av: Marina

Publicerad 2011-11-20 11:55:33

Jag vill maila dig men jag hittar ingen mailadress. Maila mig din på marina.persson@telia.comTack!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela