Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Nytt till fossingarna

Publicerad 2011-11-16 20:47:32 i Allt och inget,

Har så svårt att "slita mig" från mina Converse. De passar till allt och funkar nästan året runt. Men det var på tiden att köpa nåt varmare. Hittade ett par Ecco-kängor, Clear, på stan som jag ville ha. De fanns så klart bara i svart, inte i brunt som jag ville ha. Då surnade jag till och gick hem :(

Kom sen på att man kanske kunde hitta dem på nätet. Och visst, hittade dem på Eccos egen webbshop. Då blev jag glad igen :)

Idag kom så dojjorna. Sköna, snygga och lite lagom leisure sådär...
Absolut helnöjd!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-11-17 16:23:00

De är jättefina. Väldigt lika ett par av ett annat märke som jag lämnade tillbaka igår för att de var så obekväma. Dessa kanske skulle vara skönare. Och jag vill dessutom helst ha svarta. Kanske skulle ta mig en titt på dem i Krstd (gissar att det var där du såg dina). Är de väldigt varmfodrade?Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela