Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Öl eller shopping...

Publicerad 2011-11-05 20:51:38 i Allt och inget,

...när man är i Köpenhamn? Ja, det var frågan idag. Skulle gissa på 30 % öl och 70 % shopping. För mig alltså. Sambon skulle nog vilja ha fördelningen 100/0, men med tanke på att jag tvingade honom att köpa ett par skor så blev det 95/5. För att trösta honom efter den "påfrestningen" (han tvingades ändå prova två par innan han fick slippa ur butiken) bjöd jag på en Irish Coffee på ett typiskt danskt fik/pub/sunkhak. Fast hans lycka var kortvarig. På stället fanns nämligen ett Backgammon-spel. Jag vann TVÅ raka segrar. Hur lätt som helst! 

En härlig weekend har vi haft. Suveränt för kropp, själ och kärlek.

Kommentarer

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2011-11-05 21:59:36

Usch, ja. Den där Backgammonen har förstört mången semster....;-)))))))))

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-11-06 19:16:21

Köpenhamn är alltid ett trevligt utflyktsmål. Och tänk, Irish coffee brukar minsann stå på min måste-lista också, när jag är där!Kulören på sponten på vår glasveranda heter "Vårdike" och kommer från någon av Alcro:s kollektioner. Gillar den jättemycket!Ha en riktigt skön söndagkväll!

/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela