Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

"Så mycket bättre"...

Publicerad 2011-11-20 17:38:15 i Allt och inget,

...var nog Whitesnake-konserterna för 25 år sedan. Nu är ju gubben David Coverdale 60 bast och det är inte illa att palla med en europaturné i den åldern. Respekt! Men konserten med Whitesnake får trots det bara två solar av mig. Den var som det brukar vara: gitarrgnideri, trumsolo (för en gångs skull riktigt bra) och tokjuckande med mickstativet. Och kvällens ord i mellanakterna var inte helt överraskande - fuck! 

Kollade in reprisen av Så mycket bättre och blev sugen på hallongrottor när jag såg dem baka det. Jag vill också ha hallongrottor. Och nu har jag en hel plåt. Eller hade, får jag väl säga, för det är inte många kvar nu. Inte vackra men försvinnande goda! 

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-11-20 18:21:01

Läste Whitesnake-recensionen i Kvällsposten, och recensenten där var ganska överens med dig. Måste ändå vara kul att ha sett dem. Kul också att Kristianstad äntligen har fått en arena med dignitet att ta emot större artister, - det bådar gott inför framtiden!Hallongrottor dreglade jag också över när jag såg gårdagens "Så mycket bättre". Kom inte på att man faktiskt kan baka egna, hehe! Fast här hemma bakade vi scones till eftermiddagsfikat, det är inte heller så dumt!Hoppas du får en fin start på veckan som kommer!

/Anna-Karin

Postat av: Millan

Publicerad 2011-11-21 20:49:11

Mmm håller med ang Whitesnake även om jag inte såg dem nu utan på Swedenrock i somras liiite sega var dom. Fast det är alltid kul att vara på konsert tycker jag.Gott med hallongrottor.

Ha det bäst

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela