Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Sista rycket

Publicerad 2011-11-01 21:09:40 i Trädgård,

"Ni ska få se. Jag ska minsann hinna blomma innan nästa köldknäpp kommer!" Kan det verkligen vara så? Att den sista rudbeckian ska gå i blom en gång innan vintern kommer? Lite väl optimistiskt kanske, det är ju ändå november. Men med tanke på att det var 14 grader idag så kanske det inte är en omöjlighet.

Oddsen är inte så goda, men strunt samma. Jag håller en tumme för att den nu gör ett sjujäkla ryck och blommar upp. Konstigare saker har ju hänt...

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-11-01 22:09:12

Du, jag tror växterna i trädgården inte riktigt har fattat att det är november. Mina rosor blommar fortfarande så det knakar, och igår hittade jag en liten viol i gräsmattan. Knasigt så det förslår, men jag är lycklig över att det fortfarande är varmt och gott och inte en massa snö, som det var förra året vid den här tiden.Ha det gott!

/Anna-Karin

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2011-11-03 11:22:45

Men där var det livskraft vill jag lova, hoppas den hinner blomma nu också. Hösten är ju alltjämt varm och skön ännu.

Ha en fin dag!

Kram Sussi

Postat av: MissStorm

Publicerad 2011-11-06 21:13:18

Helt otroligt (och roligt!) med allt som blommar/står i knopp nu i november! Hoppas det inte påverkar växternas förmåga att klara vintern bara...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela