Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Strössligt

Publicerad 2011-11-11 20:59:50 i Allt och inget,

Har känt mig toksugen på glass hela dagen. Lite märkligt med tanke på årstiden kanske, men glass funkar väl alltid... På väg hem från jobbet cyklade jag därför inom affären för att inhandla vaniljglass, rosa strössel och våfflor.

Så nu blir det soffläge, hålla tummarna för Amanda Fondell i Idol och smaska på en glasstrut.
Smarrigt gott fredagsmys!

För övrigt var fotokursen igår en riktigt hit. Läraren var fantastiskt bra. Nu fattar jag (äntligen) vad bländaren är och hur man ställer in den. Eller ja, jag tyckte iaf att det var glasklart igår...

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-11 22:57:12

Glassigt värre! Du tycks i alla fall ha lyckats med bländaren på glassbilden. Ser smarrigt ut.Jag hejar också på Amanda. Hon kommer ju från "min" by. Dessutom sjöng hon på en fest hos en kollega i augusti så jag har sett henne live innan hon kom med i Idol.Ha en toppenhelg. Kram!

Postat av: Millan

Publicerad 2011-11-12 09:59:33

Mumsish (mumsigt på svenska ;) med glass, jag är nästan aldrig sugen på det på vintern men när jag väl äter en så är det så gott att jag njuter av varje tugga (slick).

Tunnan köpte jag av en granne för en så där femton år sen från Åhus Absolut, vi har inte sågat upp den utan den står där hel och ibland bara fel och ful men ibland blir den välplacerad, tanken nu är att jag ska ha nåt som samla vatten i locket får se om det blir så.

Ha en underbar helg, solen lyser så det är nog toppenväder för fotografering om man har tid och lust.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela