Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Vit morgon

Publicerad 2011-11-13 20:21:55 i Trädgård,

"Jamen, det har snöat!" utropade jag förvånat när jag lite morgontrött kikade ut genom fönstret i morse. Inte för att någon hörde mitt förvånade utrop eftersom sambon snusar sött tills dess att han bli väckt... Lyllos honom!

Fast nu var det ju inte snö, gudskelov, utan bara frost som lagt sig som ett täcke över hela trädgården. Hur vackert som helst!

Jag var faktiskt ute några timmar i trädgården idag. Det känns som sista rycket nu men jag hann flytta den inte så lilla matjordshögen till långsidan av huset. Utkrattat och fint är det nu. Det blev ungefär 428 lass (så kändes det iaf) med skottkärran. De femton sista lassen kördes på ren vilja... Här biter vi ihop! Anar vi en tjurig norrlänning? Jo!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2011-11-13 20:47:19

Nä, snö var det inte här heller men vacker frost kunde vi njuta av. Snön är välkommen om två veckor, till advent.Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-13 21:47:53

Jag trodde faktiskt detsamma när jag slog upp mina blå och tittade ut genom fönstret. Det var verkligen vitt.Skönt att du fått ordning på den där jorden. Sånt är alltid så jobbigt när man håller på, men skönt efteråt.Ha en bra vecka. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela