Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Näe...

Publicerad 2012-07-20 21:10:32 i Trädgård,

 
...nu vill/behöver/borde jag ha semester! Motivationen för att ta tag i saker är låg och att det är hela TVÅ arbetsveckor kvar innan semester gör det inte roligare. Suckar och lääängtar! Har redan börjat förbereda mig för semestern. Inhandlade fem pocketböcker idag varav 80 % var deckare. Det är den ultimata sommarläsningen tycker jag.  
 
Som sagt. När inspirationen är lika med noll blir det inte mycket gjort. Vare sig här eller där. Kom i alla fall till skott och klippte ner en del perenner idag så nu hoppas jag på en andra blomning av stäppsalvian, kantnepetan och brunnävan. Några fröställningar av vallmon fick också känna på sekatören. Fast de vackra fröställningarna pryder nu köksbordet istället för komposten. Man får ju göra vad man kan för att muntra upp sig själv :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-07-20 22:18:35

Men då har du ju gjort något. Både köpt böcker och klipp ner växter. Bra jobbat för att vara omotiverad!

Kram!

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-07-21 06:56:48

Mycket vackert foto!

Njut av en bra helg som lite förrätt inför semestern. Du verkar ju få massor gjort mest hela tiden så slappa med lite sommarläsning redan nu tills inspirationen är tillbaka.
Kram

Postat av: I Tages trädgård

Publicerad 2012-07-21 07:58:11

Heja dig, du klarar det! Två veckor, det går hyfsat fort. Och tänk på att du har allt ditt gottiga kvar när vi andra snart ska tillbaka till gruvan! ;) Jag tror dessutom att det fina vädret kommer i augusti.. Kram Hanna

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-07-21 15:14:23

Njut du av att du har din semester kvar att se fram emot, - själv börjar jag jobba igen på måndag. Känner mig rostig, både bildligt och bokstavligt talat.

Håller tummarna för att den utlovade solen ska skina imorgon, så att jag får en rejäl trädgårdsjobbardag innan allvaret drar igång...

Ha en skön helg!
/Anna-Karin

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-07-21 21:28:29

Vad vackra fröställningar!
Håll ut, snart är det din tur att vara ledig!
Kram
Ulrika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela