Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Feber

Publicerad 2012-07-30 21:19:20 i Trädgård,

 
Vi har liksom fastnat. Sambon och jag. Framför TV:n. Det har väl knappast undgått någon, troligen inte ens den nördigaste trädgårdsnörd, att ett OS pågår för fullt. OS-feber är en perfekt sysselsättning(?) i det halvtaskiga, småkalla och regniga vädret som vi har här.
 
Men en runda i trädgården hinner man så klart med och de dagliga rundorna bjuder ju nästan alltid på nåt nytt. Just nu är den frösådda sohatten/rudbeckian 'Starlight' på gång. Den vita 'Alba' och röda 'Magnus' blommar redan för fullt. Gillar dem alla galet mycket, men ett extra plus får den vita. Rosenskäran (som jag trodde var vit) är också på gång. Den ser ut att bli rosa. Jahaja, det är fint det med! ;)
 
 
Note to self: Om du av misstag råkat lägga en vanlig matsked i ugnsformen i den varma ugnen så är det INTE läge att ta skeden i handen när du tar ut formen. Ajjjjjjjjjjjjjjjj!
 

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-07-30 21:49:05

Jag varvar OS, trädgård, mat...ja, det nödvändiga liksom.

Inte bra med varma skedar. Glöm inte den noteringen.

Kram

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-07-30 23:34:47

OS? Var? När?
;-)
Nej, det har inte fångat mig. Inte alls.
Nördar omkring med annat istället.
Kram

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-07-31 11:30:08

Skönt att se att fler har trädgårdsbränna ;) Såg på foton från stranden att jag är vit och brun randig med...gubben min har bonnbränna...
Vi är de enda tror jag som inte sett ett uns av OS ännu?! Fullt upp ändå ;)
Kram Sussi

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-07-31 21:13:40

Här glor vi också på OS så att ögonen blöder. Härligt att slappa i soffan, käka päronsplitt och kolla på sporter man knappt har hört talas om innan.

När det gäller Ugglan Helge i "Från A till Ö" måste jag säga att det är essensen av hela min barndom. För jag är minsann också en tant som har fastnat i 70-talets förträffliga barnprogram, - det VAR bättre förr!

Njut vidare av din semester! (Min hjärna börjar så smått fatta att den faktiskt ska arbeta...)

/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela