Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tutti Frutti

Publicerad 2012-07-27 22:37:49 i Trädgård,

 
Meckelimecket med nya layouten här på bloggen gjorde mig mäkta irriterad tidigare ikväll. Det är ett attans skit när det inte funkar som jag vill. Argghhh! Gick ut och trädgårderade så att jag fick annat att tänka på - och en möjlighet att lugna ner mig lite. Fast om det var en så bra aktivitet i den sinnesstämningen jag var i vet jag inte. De två varianterna av revsugorna jag planterade på framsidan ser mest ut som ett kraterlandskap just nu tycker jag. "Det är lite Tutti Frutti över det", sa sambon... 
 
Har också planterat drygt trettio(!) vintergrönaplantor jag fått av goa och snälla Ulrika som hade nya planer för ytan där hon hade vintergrönan. Sån tur för mig att hon inte bara slängde dem!  
 
Imorgon blir det mer "layoutjobb". En god natts sömn kanske gör susen?

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-07-28 12:02:40

Idag går det säkert bra! Är det kon i kontrollrummet? Hon gör mig mäkta less utan att jag gör annat än inlägg...
Snyggt det kommer att bli, fint med vinter gröna växter!
Lycka till,
Sussi

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-07-28 13:29:22

Men du, nu har du nog "meckat" på bra med bloggen, för det ser himla piffigt ut! Visst är det trist när det krånglar, det är därför min blogg har sett likadan ut i över tre år, haha!

Tutti frutti?? Hmmm, kanske din sambo och jag tolkar det där lite olika. För mig är det exotiska färger i en tablettask, inte precis ett kraterlandskap. Men det där kommer att bli himla bra när det tar sig.

Ha en skön helg, ni två!
/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela