Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Annas vattenkanna

Publicerad 2012-06-13 20:40:28 i Trädgård,


Kolla in den snygga gröna vattenkannan!
Det är min vinst i utlottningen hos Anna med den superduper inspirerande bloggen Anna Vattenkannas Trädgård. Kannan, som kommer från Indiska, passar perfekt vid min nya slappeplats på trädäcket. Här ska jag sitta, dricka kaffe och läsa tidningen i morgonsolen. Och skvätta lite vatten på en blomma eller två. Japp, så är det tänkt! Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-06-13 21:11:45

Söt som en karamell, den där lilla vattenkannan. Och så är den ju grön, som grädden på moset! Kan se framför mig hur gott du kommer att ha det där i din sköna solstol i sommar.

Spanar på din fina Nelly Moser i förra inlägget och inser vad jag förhoppningsvis har att se fram emot när min nyplanterade lilla vän sätter fart. Fint, fint!

Må så gott!
/Anna-Karin

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-06-13 21:36:48

Så fin den är, och så fint du kommer att sitta där! :) Kram Hanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela