Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Egen skörd

Publicerad 2012-06-29 21:23:17 i Trädgård,

 
Först det tråkiga. Sen det roliga. Det är alltsom oftast min arbetsordning när det gäller trädgårdsarbete. Eller ja, det är nog min arbetsordning i det mesta. Jo, jag hör ju själv hur präktigt pretto jag låter. Men alltid kan jag lura någon...  
 
Det tråkiga idag bestod i att rensa det sjujävliga rotogräset under Deutzian (min nu namngivna buske) och klippa mördarsniglar med min "mördarsekatör". Jag har faktiskt en sekatör som jag bara klipper sniglar med. Grymt bra är den på det! 
 
Det "roliga" var att plocka godaste röda gubbarna. Och nu återstår det bästa - att äta gubbarna. Med lättvispad (fet) grädde. Ingen lightvariant här inte.
 
 
Tack för hjälpen med busken i förra inlägget! Deutzia var namnet. Tur jag har bloggen att återvända till om (läs: när) jag glömmer bort det aningens krångliga namnet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela