Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Hälsan i behåll

Publicerad 2012-06-23 19:42:15 i Trädgård,

 
"Ska du inte komma in nu? Det ösregnar!" undrar sambon och sticker ut huvudet genom köksfönstret.  "Jo, jag ska bara...", säger jag. Lite vatten har väl ingen dött av tänker jag och fortsätter med de där viktiga sakerna. Som att plocka en sommarbukett med en del av allt vackert som blommar just nu. Pioner, daggkåpa, stäppsalvia, prsätkragar och blad från alunroten. En gott-och-blandat-bukett så här på midsommardagen! 
 
"Tur du kom in nu" säger sambon när jag kommer in, totalt dyngsur, några minuter senare. "Hade du inte gjort det, hade jag behövt undersöka din mentala hälsa". Pust. Sån tur att jag gick in i tid och slapp att undersökas. Ibland är det jobbigt att vara sambo med en psykolog... 
 
 

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-06-23 20:18:25

Klart man måste plocka sommarbuketter. Oavsett väderlek. Det måste även den bästa psykolog förstå :-) Hälsofrämjande och livsviktigt. Mer blomplockande till folket!

Hälsar Åsa

Postat av: Marina

Publicerad 2012-06-23 21:28:18

Härligt att du har hälsan i behåll och han, sambon, är ju verkligen rätt man att uttala sig om din hälsa som den psykolog han är.

Jag plockade bukett i regn i går, klippte en buske i regn idag och vi satt och åt i regnet (under parasoll visserligen) idag. Vad säger han om min hälsa???

Kramar

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-06-23 22:47:33

Haha, du och Alfons Åberg! Fast jag erkänner villigt att det har hänt att jag gjort likadant. Tur att min gubbe inte är psykolog! =)

Må så gott (trots att sommaren fortfarande lyser med sin frånvaro...)!

/Anna-Karin

Postat av: Karin

Publicerad 2012-06-24 14:33:56

Jag tror absolut att det är ett tecken på mental hälsa att man vill njuta av sin trädgård så mycket det bara går.

Kram!

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-06-24 16:53:42

Härligt att din hälsa är väl, var rädd om din Goa sambo som månar om dig :)
En sommar förkylning, eller psykiskohälsa är inte att leka med ;)
Kram Sussi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela