Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Hilfe

Publicerad 2012-06-28 21:38:02 i Trädgård,

 
Kort och gott. Vad är det för buske på bilden? Ursäkta den dåliga kvaliten, råkade förlägga skärpan... Själv har jag inte en susning men är övertygad om att det är många här i Bloglandia som kan ge mig ett korrekt svar. Så kom igen. Ge mig ett "bud"!
 
Busken är ca 3 meter hög och i princip doftlös, men schersminen som står bredvid står för den biten. Underbar! Jag kan inte ens komma ihåg att den här busken blommade förra året, fast då var ju allt nytt för mig så jag hade säkert fullt upp att kolla in nåt annat spännande. Ett ogräs, en mördarsnigel eller nåt...
 

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-06-28 22:02:35

Kan det vara en pärlbuske, månntro? Googla så får du se att det iallafall liknar en sådan. Fin som snus!

/Fröken Grön

Postat av: Anna Vattenkanna

Publicerad 2012-06-28 23:14:34

Jag tycker att det ser ut som en bruddeutzia Deutzia gracilis. En gammeldags buske som blommar denna tiden på året och utan doft.

Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2012-06-29 10:03:40

Håller helt med föregående talare. Deutzia, alltså. Jag har en likadan. Blommar fantastiskt men man saknar verkligen en doft på den.
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela